top of page

Bibiane van Mierlo

SEP, pszichoterapeuta

1608228103457.jpg

Bibiane van Mierlo pszichoterapeuta (Erickson-i pszichoterápia, SE™, ISP™), több, mint 25 éves aktív pszichoterápiás tapasztalattal. Komplex trauma tünetekkel dolgozik elsősorban, kultúrák közötti setting-ben, különböző módszerek segítségével (tanácsadás, csoportmunka, kríziskezelés, csoport mozgósítás és szervezés). 

2019-ben fejezte be 3 éves Somatic Experiencing® Practitioner képzését Hollandiában. 2017-2018-ban Raja Selvam Integral Somatic Psychology® kurzusán vett részt Londonban. Ez elsősorban tapasztalt klinikusoknak szóló mesterképzés, mely a klinikai hatékonyságot hivatott fokozni a test, az energia valamint a tudatosság teljes, pszichológiai folyamatokba való integrálásával. 

Bibiane a Culture 4 Change (C4C; www.culture4change.com) nevű szervezet társalapítója is. A C4C egy nemzetközi tudásplatform, mely helyi szervezeteket támogat azzal a céllal, hogy erőszakos cselekmények korábbi áldozatait formálja helyi hajtóerővé, miközben kutatást is folytat: a helyi lakosokkal együttműködve vizsgálja annak lehetőségeit, hogy hogyan tud a kultúra béke kezdeményezéseket támogatni, az erőszakot megelőzni, illetve harcolni az erőszak ellen, valamint javítani a gazdasági környezeten.

bottom of page