top of page

Mehmet Yaygin

SEP

Memo.png

Mehmet kanadai/ török SEP. Tanácsadó pszichológusi diplomáját az Adler Egyetemen szerezte, Kanadában. Korábban családterapeutaként és függőségi tanácsadóként dolgoztott Kanadában, jelenleg pedig privát praxisa van Isztambulban, ahol személyesen, illetve online fogadja klienseit. 

A trauma pszichológiája tantárgyat tanítja Törökországban, a Maltepe Egyetemen. Specialitása a stressz, gyász, válás és az olyan érzelmi nehézségek során fellépő szomatikus tünetek, mint például a depresszió és a szorongás.

2015 óta tanulja az SE-t, illetve más, szomatikus modelleket és 2019 óta vesz részt asszisztensként SE képzéseken világszerte.

Az SE hatása életemre: Mióta az SE belépett az életembe, a világlátásom megváltozott. Másképpen látom, hogy ki vagyok én és hogy mi a dolgom a világban.

"Szorongásom és depresszióm miatt kezdtem el késői huszas éveimben terápiára járni és az életminőségem lassan javulásnak indult. Egy évtizednyi terápia után úgy döntöttem, hogy magam is terapeuta leszek és elkezdtem pszichológiát tanulni. Tanácsadó pszichológusi mesterdiplomámat a kanadai Adler Egyetemen szereztem meg.  Széleskörű szakmai tapasztalatot szereztem a függőségek területén. Ezután családokkal, párokkal és egyéni kliensekkel dolgoztam tovább. Egyenesen a trauma “arcába” bámultam, de nem ismertem fel akkor még, hogy mit nézek pontosan.

Miután felfedeztem az SE-t, teljesen szerelembe estem ezzel az új perspektívával és elkezdtem olyan szomatikus modalitásokat tanulni, mint a Bodynamic, az Organic Intelligence, a Middendorf Breath Experience, a BBTR (Biodynamic Breath and Trauma Release® (BBTRS) és a TRE.

Jelenleg Isztamulban, Törökországban élek, privát praxisom van itt. ‘A trauma pszichológiája’ tárgyat tanítom a Maltepe Egyetemen. Egyéni klienseket fogadok, képzéseket és szupervíziót tartok azon hallgatók és terapeuták számára, akik szomatikus pszichológiában szeretnének képződni, illetve asszisztensként vagyok jelen különböző SE képzéseken Kanadában, az USA-ban és Európában."

bottom of page