top of page

Szász Andi

Klinikai pszichoterapeuta és SEP

17c87141a6fefc10598a9da3192edc54.jpg

Andi klinikai pszichotherapeuta, trauma specialista. Privát praxisában dolgozik Sydney-ben es a Sydney Egyetemen kisegítő klinikai előadó. Munkája, módszere alapja a pszichodinamikus pszichoterápia, a ‘Conversational Model’,  a Somatic Experiencing®, valamint felhasználja a kötődési elmélet és az interperszonális neurobiológia eredményeit.

 

Orvosi egyetemen szerzett (pszichoterápia szakirány) diplomával rendelkezik, és Somatic Experiencing Practitioner®. Az SE Post-Advanced modalitásaiban képződött - a kötődés elméletre, a szégyen (fel)oldására, a krónikus fájdalomra és Dr Kathy Kain érintéssel kapcsolatos munkájára fókuszálva. Részt vett Dr Peter Levine mesterkurzusán és Dr Diane Poole Heller kurzusain.

Andi megbízható kódolója a ‘Felnőtt Kötődés Interjúnak’ (angolul Adult Attachment Interview) és jelenleg doktori disszertációján dolgozik a Sydney Egyetem Brain and Mind Centre-ben. Szenvedélyének tekinti az elméleti tudás és a test mély bölcsességének, valamint a saját pszichoterápiás praxisában  az elmúlt több, mint 15+ évben szerzett tapasztalatainak integrálását.

Az SEP (Somatic Experiencing Practitioner) mellett Andi végzett Brainspotting, EMDR, MATES és Daring Way™ facilitátor is, így ezen módszereket is alkalmazza praxisában. Szenvedélye az élő zene, az utazás, yoga, a tánc és a harcművészetek.

"Nagyon örülök hogy az SE eljutott MO-ra, nagy öröm hogy tagja lehetek a csapatnak."

Andi weboldala: https://bravetherapy.com/

bottom of page