top of page
Abi.png

Abi Blakeslee

A képzés 3. évét Abi Blakeslee SEP, CMT, LMFT, Ph.D tartja, aki SE oktató, a Somatic Experiencing Trauma Institute és a Foundation for Human Enrichment kiképző tagja.

Abi a Somatic Experiencing-et klinikai kutatásokkal, a kötődés pszichobiológiai alapelveivel, pszichodinamikus terápiával, illetve  szomatikus bodywork-kel integrálja mind a saját szakmai gyakorlatában, mind a tanítás során. Az implicit memória szerepéről vezetett saját  kutatást egy olyan bizottság részvételével, melynek többek között  Dr. Daniel Siegel is tagja volt.

Dr. Blakeslee-nek tanácsadói és pszichológus végzettsége is van, valamint klinikai és szomatikus pszichológiából szerzett doktori címet . Érdeklődési területe az idegtudomány és az aktuális trauma kutatások találkozása, valamint a Somatic Experiencing pszichobiológiai alapelvei.

Egyéni-, pár-, gyermek- és családterápiával is foglalkozik, sokféle témát felölelve.

Jelenleg Bozemanban, Montana államban él a férjével, 2 fiával és lányával. Leginkább a képzési szintnek megfelelő egyéni és csoportos konzultációkra fókuszál az SE kapcsán, SE képzéseket és workshopokat tart, valamint szakmai konferenciákon ad elő.

 

Peter Levinnel gyakran dolgoznak együtt, jelenleg is 2 workshopot tartanak az USA-ban: a ‘Connecting to the Deep Self: How to Access Developmental Trauma through Structure and Archetypes’ (Kapcsolódás a mély Szelfhez: hogyan férjünk hozzá az archetípusok és struktúra által a fejlődési traumához), illetve  ‘Syndromes’ (Tünetegyüttesek).

bottom of page