Tanáraink és a Csapat

A Somatic Experiencing magyarországi útjának elindulásához világszerte elismert kiképzők csatlakoztak a csapatunkhoz.

Minden egyes modult a Somatic Experiencing Trauma Institute kiképző tagja tart. Minden évben más tanárral dolgozunk, hiszen mindegyikük a saját egyedi, különleges karakterével és tapasztalatával színesíti a tananyagot, s ez segít tovább gazdagítani az élményt.

Az oktatót egy szenior asszisztens és egy nagy létszámú asszisztensi csapat is támogatja, akik között több magyar származású, illetve magyarul beszélő asszisztens is lesz.

A tapasztaltabb és arra jogosult asszisztensek szupervíziót és egyéni konzultációs lehetőséget  is biztosítanak a résztvevőknek a tréning alatt.

Ahhoz, hogy asszisztens lehess, először gyakorló SEP-nek kell lenned. A szupervíziós konzultációt nyújtó asszisztensnek legalább 2 teljes képzést végig kellett már asszisztálnia, az egyéni konzultációt biztosítóknak pedig egyet. Az asszisztensi csapatnak együttesen nagyon sok tapasztalata van mind practitioner-ként, mind a csoportfolyamatok támogatásában.

A magyarországi képzésnél is - csakúgy, mint a londoni képzésben - 3 az 1-hez az arány a résztvevők és az asszisztensek tekintetében, és hiszünk benne, hogy ez nagyban hozzájárul képzésünk magas színvonalához.

Az asszisztensi csapat a teljes, 3 éves képzés alatt veled lesz - alkalmi kivételekkel. Ez az ő/ elköteleződésük a képzés felé.

Ismerd meg őket

Cornelia Rossi

A képzés legelső évét a magyar származású Cornelia Rossi SE kiképző, pszichológus és Rolfing oktató tartja.

Cornelia.png

Cornelia Rossi Brazíliában, São Pauloban él és több, mint 30 éve dolgozik szomatikus terapeutaként. Biológiából és pszichológiából diplomázott, doktori fokozatát szintén pszichológiából szerezte. Szenior kiképzője mind az SE Trauma Institute-nak, mind a Rolf Institute® for Structural Integration (RISI)-nak.

Magyarországon született, jelenleg Brazíliában él és rendszeresen utazik nemzetközi viszonylatban. Számos különböző országban élt, így igazi multikulturális  látásmóddal gazdagítja az SE oktatását. A második világháború túlélőjeként és menekültként első kézből tapasztalta meg az SE erőteljes gyógyító hatását.

Ariel Giarretto

A képzés 2. évét Ariel Giarretto SEP, LMFT, MS tartja. SE kiképző, szomatikus szex edukátor.

Ariel_Giaretto.png

Ariel több, mint 20 éve dolgozik a test-fókuszú traumafeldolgozás világában. Szenior kiképző a Somatic Experiencing Trauma Institute-nál és világszerte tart  képzéseket szakembereknek.

Széleskörűen képzett a születés előtti, és perinatális pszichológiában, a gyermekkori fejlődési traumákban, mindemellett pedig éveken át dúlaként önkénteskedett.

Abi Blakeslee

A képzés 3. évét Abi Blakeslee SEP, CMT, LMFT, Ph.D tartja, aki SE oktató, a Somatic Experiencing Trauma Institute és a Foundation for Human Enrichment kiképző tagja.

Abi.png

Abi a Somatic Experiencing-et klinikai kutatásokkal, a kötődés pszichobiológiai alapelveivel, pszichodinamikus terápiával, illetve  szomatikus bodywork-kel integrálja mind a saját szakmai gyakorlatában, mind a tanítás során. Az implicit memória szerepéről vezetett saját  kutatást egy olyan bizottság részvételével, melynek többek között  Dr. Daniel Siegel is tagja volt.

Peter Levinnel gyakran dolgoznak együtt, jelenleg is 2 workshopot tartanak közösen az USA-ban.

JELENTKEZÉSI ELŐFELTÉTELEK
TANANYAG
KÖVETELMÉNYEK
TANDÍJ ÉS FIZETÉS