Tandíj és fizetés

A tandíj tartalma

A képzés 3 évből áll - Kezdő, Középfok és Haladó. Minden tanévben két darab 6 napos modul van, amely összesen 12 napnyi oktatást jelent évente, azaz 36 napot a teljes képzés alatt. 

Az SE Hungary célja Magyarországon elérhetővé tenni a Somatic Experiencinget, ez a küldetésünk, és ennek elérése érdekében az elérhető árképzés kiemelt figyelmet kapott a képzés struktúrájában. 

A Képzés Asszisztensi Csapat önkéntes alapon dolgozik, és a fenntartható képzés érdekében a Kiképzőink magyarországhoz igazított áron dolgoznak. Pályázatokon veszünk részt és teszünk ösztöndíjprogramunk folyamatos bővítéséért. 

 

A tandíj évente fizetendő és minden évben az alábbiakat tartalmazza:

 • Kettő db 6 napos modul egy SETI ( Somatic Experiencing Trauma Institute) által elismert kiképzővel.

 • Tanulásodat támogató asszisztensi csapat. Asszisztensek magas arányban vannak jelen, nagyjából 1 jut 4 résztvevőre.

 • Hozzáférés a Tanulói Portálhoz, ahol az alábbiakat találod:

  • Információ a képzésről és a kiképző csapatról.

  • Online hozzáférés és pdf letöltési lehetőség a kézikönyvekhez, melyek az adott modulban bemutatott információkat tartalmazzák.

  • Prezentációk és egyéb tananyag.

  • Egy online naplóvezető rendszer.

  • Ajánlott irodalom a modul során tárgyalt témákhoz.

Fizetési lehetőségek

A Somatic Experiencing Szakmai Képzés díja a fizetés módjától függ, illetve hogy szükséged van-e ütemezett részletfizetésre.

 • Standard fizetés

 minden képzési év első moduljának megkezdése előtt 30 nappal.

 • early bird kedvezményes fizetés 15%

2021. március 14-ig. A kezdést követő éveknél (Középfok és Haladó) legalább 120 nappal  a képzési év első moduljának megkezdése előtt.

 • Korai jelentkezéssel járó kedvezményes fizetés 12%

2021. július  5-ig. A kezdést követő éveknél (Középfok és Haladó) legalább 120 nappal  a képzési év első moduljának megkezdése előtt.

 • Csoportos kedvezményes fizetés 20% 

2021. július 5-ig. Az egy munkahelyről, iskolából, szervezetből minimum 5 fő együttes jelentkezésekor 20% kedvezményt biztosítunk a képzés díjából. Speciális, más kedvezményeinkkel nem összevonható kedvezmény. 

 • Ütemezett részletfizetés

mindenki számára nyitott, egyéni részletfizetési megállapodás, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot és írj nekünk a training@sehungary.com címre.

Ösztöndíjak

Korlátozott számban ösztöndíjas helyek is elérhetőek. Azok számára biztosítjuk ezeket a helyeket elsősorban, akik civil szervezetnél, vagy nem profitorientált szervezetnél dolgoznak. A jelentkezéshez egy  ösztöndíj-igénylő beadása szükséges, aminek beküldési határideje március 14. További információért írj Pauly Fanninak: training@sehungary.com.

A pályázatok sikerességéről  2021. március 30-án értesítünk.

Diákhitel

A Képzésünkre felvehető kamatmentes diákhitel 500 000 Ft-ig. Az ezzel kapcsolatos infomrációkat itt találod, illetve ha kérdésed van ennek igénylésével kapcsolatban, írj nekünk nyugodtan.

Tandíj

A 2021-es Budapesti Somatic Experiencing Szakmai Képzés éves díja:

30% Ösztöndíj Program - Pályázat március 14-ig: 545.000.- Ft 

20% Csoportos kedvezmény július 5-ig: 625.000.- Ft 

15% Early bird március 14-ig: 659.000.- Ft 

12% Korai kedvezmény július 5-ig: 685.000.- Ft 

Standard díj: 779.000.- Ft

A tandíj ára a 2021-es tanévre vonatkozik. A 2022-es (Középfok) és a 2023-as (Haladó) tanévben az infláció emelkedése, valamint jelentősebb EUR és USD árfolyam változás esetén a részvételi díj korrigálásának jogát fenntartjuk.

Online modul miatti árcsökkenés

A Képzés legelső modulját online tartjuk meg, és az ezzel járó

költség csökkenéssel együtt a legelső modul ára csökken.

Így a legelső, 2021 októberi Modul ára 389 500 Ft helyett 339 500 Ft.

A teljes éves képzés első évének díja pedig 779 000 Ft-ról 729 000 Ft -ra csökken.

- 50 000 Ft

Lemondási és változtatási feltételek

75%-os visszafizetés, amennyiben a lemondás a képzés kezdete előtt 3 hónappal történik, illetve 60%-os visszatérítés 2 hónappal a kezdés előtti lemondás esetén. A képzés kezdete előtti 2 hónapon belüli lemondás esetén nincs visszatérítés. 

A helyfoglalási díj (180.000.- Ft) nem visszatérítendő.

A szervezet minden tőle telhetőt megtesz, hogy a képzés a meghirdetetteknek megfelelő legyen, ezzel együtt fenntartja a jogot, hogy szükség esetén módosítson a dátumokon és/ vagy a kiképzőkön, illetve szükség esetén törölje a kurzust.