top of page

Tandíj és fizetés

A tandíj tartalma

A képzés 3 évből áll - Kezdő, Középfok és Haladó. Minden tanévben két darab 6 napos modul van, amely összesen 12 napnyi oktatást jelent évente, azaz 36 napot a teljes képzés alatt. 

Az SE Hungary célja Magyarországon elérhetővé tenni a Somatic Experiencinget, ez a küldetésünk, és ennek elérése érdekében az elérhető árképzés kiemelt figyelmet kapott a képzés struktúrájában. 

A Képzés Asszisztensi Csapat önkéntes alapon dolgozik, és a fenntartható képzés érdekében a Kiképzőink magyarországhoz igazított áron dolgoznak. Pályázatokon veszünk részt és teszünk ösztöndíjprogramunk folyamatos bővítéséért. 

 

A tandíj évente fizetendő és minden évben az alábbiakat tartalmazza:

 • Kettő db 6 napos modul egy SETI ( Somatic Experiencing Trauma Institute) által elismert kiképzővel.

 • Tanulásodat támogató asszisztensi csapat. Asszisztensek magas arányban vannak jelen, nagyjából 1 jut 4 résztvevőre.

 • Hozzáférés a Tanulói Portálhoz, ahol az alábbiakat találod:

  • Információ a képzésről és a kiképző csapatról.

  • Online hozzáférés és pdf letöltési lehetőség a kézikönyvekhez, melyek az adott modulban bemutatott információkat tartalmazzák.

  • Online hozzáférés a képzésről készült videókhoz

  • Prezentációk és egyéb tananyag.

Fizetési lehetőségek

A Somatic Experiencing Szakmai Képzés díja a fizetés módjától függ.

 • Ösztöndíj Program 30 %

Korlátozott számban ösztöndíjas helyek is elérhetőek. Azok számára biztosítjuk ezeket a helyeket elsősorban, akik civil szervezetnél, vagy nem profitorientált szervezetnél dolgoznak.

 • Early bird 15% kedvezmény

A kezdés évében a kihírdetett dátumig, az azt követő éveknél (Középfok és Haladó) legalább 120 nappal  a képzési év első moduljának megkezdése előtt.​

 • Csoportos kedvezményes fizetés 10 % 

Az egy munkahelyről, iskolából, szervezetből minimum 5 fő együttes jelentkezésekor 15% kedvezményt biztosítunk a képzés díjából. Speciális, más kedvezményeinkkel nem összevonható kedvezmény. 

 • Standard fizetés

 minden képzési év első moduljának megkezdése előtt 30 nappal.​

Ösztöndíjak

Korlátozott számban ösztöndíjas helyek is elérhetőek. Azok számára biztosítjuk ezeket a helyeket elsősorban, akik civil szervezetnél, vagy nem profitorientált szervezetnél dolgoznak. A jelentkezéshez egy  ösztöndíj-igénylő beadása szükséges, további információért írj Pauly Fanninak az alábbi címre: training@sehungary.com.

Ütemezett részletfizetés

A teljes jelentkezési időszak alatt elérhető, mindenki számára nyitott, egyéni részletfizetési megállapodás, ennek igényléséhez kérünk írj Pauly Fanninak a training@sehungary.com címre.

Diákhitel

A Képzésünkre felvehető kamatmentes diákhitel 500 000 Ft-ig. Az ezzel kapcsolatos infomrációkat itt találod, illetve ha kérdésed van ennek igénylésével kapcsolatban, írj nekünk nyugodtan.

Tandíj

A 2021-es Budapesti Somatic Experiencing Szakmai Képzés éves díja:

30% Ösztöndíj Program - Pályázat március 14-ig: 545.000.- Ft 

20% Csoportos kedvezmény július 5-ig: 625.000.- Ft 

15% Early bird március 14-ig: 659.000.- Ft 

12% Korai kedvezmény július 5-ig: 685.000.- Ft 

Standard díj: 779.000.- Ft

A tandíj ára a kezdő tanévre vonatkozik. A Középfok és a Haladó tanévben az infláció emelkedése, valamint jelentősebb EUR és USD árfolyam változás esetén a részvételi díj korrigálásának jogát fenntartjuk.

A 2025-ös Budapesti Somatic Experiencing Szakmai Képzés éves díját 2024 márciusában véglegesítjük. Az Early bird kedvezményes jelentkezés határideje: 2024. június 20.

Lemondási és változtatási feltételek

75%-os visszafizetés, amennyiben a lemondás a képzés kezdete előtt 3 hónappal történik, illetve 60%-os visszatérítés 2 hónappal a kezdés előtti lemondás esetén. A képzés kezdete előtti 2 hónapon belüli lemondás esetén nincs visszatérítés. 

A helyfoglalási díj (180.000.- Ft) nem visszatérítendő.

A szervezet minden tőle telhetőt megtesz, hogy a képzés a meghirdetetteknek megfelelő legyen, ezzel együtt fenntartja a jogot, hogy szükség esetén módosítson a dátumokon és/ vagy a kiképzőkön, illetve szükség esetén törölje a kurzust.

bottom of page