Programjaink

BETELT - Somatic Experiencing Bevezető Workshop
- a 3 éves SE® képzés tanárával, Ariel Giarettoval

3 estés műhely, mely áttekintést ad az SE®-ről és olyan eszközökkel látja el a résztvevőket, melyeket a magánéletükben és a munkájuk során egyaránt használhatnak. A workshopon való részvétel előfeltétele a 3 éves szakmai képzésnek.
A workshop azért is különleges, mert a 3 éves Somatic Experiencing szakmai képzés 2. évének tanára, Ariel Giarretto tartja. egyenesen az USA-ból.

2020. Dec. 4-6
ONLINE
Somatic Experiencing
Bevezető Workshop

2 napos műhely, mely áttekintést ad az SE®-ről és olyan eszközökkel látja el a résztvevőket, melyeket a magánéletükben és a munkájuk során  egyaránt használhatnak. A workshopon való részvétel előfeltétele a 3 éves szakmai képzésnek.

A workshopot az SOS INTERNATIONALE alapítója és vezetője, Giselle Genillard tartja.

2021. Jan. 30-31.
BUDAPEST
Somatic ExperiencingⓇ
Szakmai Képzés

A szakemberek számára megalkotott képzés a trauma elmélet neurofiziológiájához valamint  a traumafeldolgozás alapelveihez kínál átfogó, mélyreható tudást és ”térképet”. A trauma testet és elmét érő hatásairól ad mélyebb megértést, és prakrikus intervenciókat és stratégiákat tanít, melyekkel egy gyengéd és kiemelkedően hatékony módot ajánlhatsz fel a klienseidnek a trauma feldolgozáshoz.

2021. Május. 11-16.
BUDAPEST
M1
Trauma egy Gyermek szemével
Playshop Maggie Klein-val

Maggie Kline családterapeuta, Iskola Pszichológus, Somatic Experiencing Nemzetközi Kiképző Testület Tagja és Peter Levine szerzőtársa tartja ezt a 3+1 napos műhelyt. Playshopja a gyermekkori traumák hatásáról és a velük való munkáról szól gyermek és felnőttkorban.

Kapcsolat:

Somatic Experiencing Hungary

Székhely:

1111 Bp, Budafoki út 10A, 5em 4/a.

© Minden jog fenntartva

 Somatic Experiencing Hungary

Értesülj elsők között
 
közelgő eseményeinkről és friss híreinkről küldünk levelet.
mi sem szeretjük a levéláradatot.