Programjaink

Szexuális trauma feldolgozása
Somatic Experiencing  webinár Ariel Giarretto-val 
2 órás webinar szakembereknek

Ez egy szakembere számára létrehozott ingyenes 2 órás webinar, amelyet Ariel Giarretto SEP, LMFT, MS, SE kiképző, szomatikus szex edukátor tart.

2021. Március. 11.
ONLINE
®
Somatic Experiencing élő bemutató ülés
Cornelia Rossi-val 
2 órás webinar szakembereknek

Ez egy szakembere számára létrehozott 2 órás webinar, ahol egy rövid módszertani ismertetést követően Cornelia Rossi kettő élő bemutatót vezet, azt követően pedig megnyitjuk a teret a felmerülő kérdéseknek-válaszoknak. 

A webinart a magyar származású Cornelia Rossi SE kiképző, pszichológus és Rolfing oktató tartja.

2021. Április. 8.
ONLINE
Somatic Experiencing
Bevezető Workshop

2 napos műhely, mely áttekintést ad az SE®-ről és olyan eszközökkel látja el a résztvevőket, melyeket a magánéletükben és a munkájuk során  egyaránt használhatnak. A workshopon való részvétel előfeltétele a 3 éves szakmai képzésnek.

A workshopot a németországi 3 éves Képzés Kiképzője,  Ursula Funka-Kaiser tartja.

®
2021. Április. 10-11.
ONLINE
Somatic Experiencing
Szakmai Képzés

A szakemberek számára megalkotott képzés a trauma elmélet neurofiziológiájához valamint  a traumafeldolgozás alapelveihez kínál átfogó, mélyreható tudást és ”térképet”. A trauma testet és elmét érő hatásairól ad mélyebb megértést, és prakrikus intervenciókat és stratégiákat tanít, melyekkel egy gyengéd és kiemelkedően hatékony módot ajánlhatsz fel a klienseidnek a trauma feldolgozáshoz.

2021. Május. 11-16.
BUDAPEST
M1
®
Trauma egy Gyermek szemével
Playshop Maggie Klein-val

Maggie Kline családterapeuta, Iskola Pszichológus, Somatic Experiencing Nemzetközi Kiképző Testület Tagja és Peter Levine szerzőtársa tartja ezt a 3+1 napos műhelyt. Playshopja a gyermekkori traumák hatásáról és a velük való munkáról szól gyermek és felnőttkorban.