top of page

SE Hungary

Az SE Hungary azért, alakult, hogy itthon is elérhetővé tegye Peter Levine munkásságát, és ezáltal egy gyengéd és kiemelkedően hatékony módszertannal gazdagítsa Magyarországon a traumafeldolgozás eszköztárát. 

A legtöbb programunk szakemberek képzésére orientálódik -  3 éves szakmai képzés, hétvégi workshopok formájában, és fontosnak tartjuk olyan esték és műhelyek szervezését is, ami bárki számára nyitott, aki szeretné támogatni az újrakapcsolódást saját magához és a világhoz.

Tanáraink

Cornelia.png

Cornelia Rossi

A képzés legelső évét a magyar származású Cornelia Rossi SE kiképző, pszichológus és Rolfing oktató tartja.

Magyarországon született, jelenleg Brazíliában él és rendszeresen utazik nemzetközi viszonylatban. Számos különböző országban élt, így igazi multikulturális  látásmóddal gazdagítja az SE oktatását.

Screenshot_2020-03-01_About_1_—_SOS_Inte

Giselle Genillard

Az SOS Internationale alapítója és vezetője,  a Bevezető Workshpjaink egyik tanára.

Giselle vezette be Peter Levine munkásságát Angliába és Franciaországba. Gyermek- és felnőttkori poszttraumatikus zavarok, háborús helyzetek, illetve a magas stresszel járó élethelyzetek területére specializálódott.

Ariel_Giaretto.png

Ariel Giarretto

A képzés 2. évét Ariel Giarretto SEP, LMFT, MS tartja. SE kiképző, szomatikus szex edukátor.

Oaklandben, Kaliforniában van a bázisa, és szenior kiképzőként világszerte tart képzéseket szakemberek számára. Több, mint 20 éve dolgozik a test-fókuszú traumafeldolgozás világában.

5ce1c45e04420-bpfull.png

Ursula
Funke-Kaiser

A német képzés Kiképzője, SETI faculty tag. 

Peter Levine-nel való találkozása után szakmai életében a Somatic Experiencing-gel folytatott trauma terápia vette át a fókuszt. Peter Levine-nel több képzés vezetésében is együtt dolgozott Németországban, Svájcban, Dániában és Izraelben, Németországban pedig a 3 éves Szakmai Képzés Kiképző tanára.

Abi.png

Abi Blakeslee

A Haladó évet Abi Blakeslee SEP, CMT, LMFT, Ph.D tartja, aki SE Oktató, és a Somatic Experiencing Trauma Institute Kiképző tagja.

Jelenleg Bozemánban, Montánában él a férjével, 2 fiával és lányával. Peter Levinnel gyakran dolgoznak együtt, jelenleg is 2 workshopot tartanak az USA-ban.

AnneJanzen.jpg

Anne Janzen

Európaszerte SE képzéset tartó Kiképző, SETI Faculty Tag, testfókuszú terapeuta és Rolfer.

Anne Janzen testfókuszú terapeuta és Rolfer, aki magánpraxisában dolgozik 1997 óta. Számos “szuperhaladó” SE® kurzuson vett részt Peter A. Levine-nel, Heike Gattnar-ral, Kathy Kain-nal és más SE® kiképzők vezetésével. Az Európai SE® kiképzői csapathoz 2014-ben csatlakozott.

Untitled (7).jpg
1.9M.jpg
EM SE Biog Hungary 2021.jpg
photo.jpg
IMG_9050.jpg
1608228103457.jpg
WIN_20210221_145335.jpg

Kik vagyunk mi?

Eszter-1065 (1).jpg

Kovács Eszter

Építészként kezdett dolgozni, majd figyelme egyre inkább a belső otthon megteremtése felé vándorolt.

A Somatic Experiencing megtapasztalása inspirálta az SE Hungary megalapítására, és azon dolgozik, hogy az ez által megismert szakemberek tudását hazahozhassa, és itthon is elérhetővé tegye Peter Levine munkásságát.

Eszter Nagymaroson él, és amikor nem a képzést szervezi,  szeret nagyokat sétálni Leon kutyájával a közeli erdőkben.

46491853_10217821890524863_8193330616033

Mag Anikó

Integrál szemléletű tanácsadó, mentor, mentálhigiénés szakember és lobbista (többek között). Ember, nő, társ, mostohaanya, barát, segítő foglalkozású, tánc-rajongó.

 

Németországi, ‘Heilpraktikerin für Psychotherapie’ állami vizsgámra készülve ismerkedtem meg az SE módszerével, s kezdem azt tanulni az első magyar képzés keretében 2021-ben. Hálás és boldog vagyok, hogy fordítói, lektori munkámmal hozzájárulhatok az első magyarországi SE képzés létrejöttéhez.

 

Amikor nem dolgozom, nagyon szeretek a természetben lenni és töltődni, táncolni, kreatív kézműves dolgokkal szöszölni.

Akos.jpg

Németh Ákos

Vállalatok, vezetők, civil szervezetek, művészek és magánemberek képzésével, fejlesztésével foglalkozom időm nagy részében szervezetfejlesztő, testtudat-tréner és coach minőségekben.

 

Egy megállíthatatlan optimista realista vitalista természet imádó vagyok, akinek szinte lehetetlen elvenni a jókedvét, az optimizmusát és a hitét.

 

Nagyon örömmel támogathatom az SE itthoni ismertségét , nagyon fontosnak tartom, hogy ez a kiváló módszertan eljuthasson mindazokhoz, akiknek segítséget jelenthet!

IMG_0921.jpeg

Vattay Dániel

Az emberi kommunikáció, tanulás és fejlődés foglalkoztat annak minden szintjén. Céges keretek között foglalkozom vezető és szervezet fejlesztéssel, coachinggal, komplex rendszerkérdésekkel. Ezek mellett dolgozom egyéni kliensekkel és párokkal Gestalt terapeutaként.

Munkám során meglepően gyakran találkozom feldolgozatlan traumák hatásaival, egyéni, családi, csoportos vagy akár magasabb szinteken. S megtapasztaltam azt is, milyen minőségi változást hozhat mikor ezeket feldolgozzuk, oldjuk vagy “csak” figyelembe vesszük. Ez a tapasztalat vezérelt mikor elkezdtem keresni hogyan lehetne az SE módszertant magyarországra is elhozni. Így találkoztam Eszterrel és azóta is lelkesen támogatom az SE Hungary törekvéseit.

Kapcsolat

Székhely: 1111 Budapest, Budafoki út 10A.

  • Facebook
  • YouTube
bottom of page