SE Hungary

Az SE Hungary azért, alakult, hogy itthon is elérhetővé tegye Peter Levine munkásságát, és ezáltal egy gyengéd és kiemelkedően hatékony módszertannal gazdagítsa Magyarországon a traumafeldolgozás eszköztárát. 

A legtöbb programunk szakemberek képzésére orientálódik -  3 éves szakmai képzés, hétvégi workshopok formájában, és fontosnak tartjuk olyan esték és műhelyek szervezését is, ami bárki számára nyitott, aki szeretné támogatni az újrakapcsolódást saját magához és a világhoz.

Tanáraink

Cornelia.png

Cornelia Rossi

A képzés legelső évét a magyar származású Cornelia Rossi SE kiképző, pszichológus és Rolfing oktató tartja.

Magyarországon született, jelenleg Brazíliában él és rendszeresen utazik nemzetközi viszonylatban. Számos különböző országban élt, így igazi multikulturális  látásmóddal gazdagítja az SE oktatását.

Giselle Genillard

Az SOS Internationale alapítója és vezetője,  a Bevezető Workshpjaink egyik tanára.

Giselle vezette be Peter Levine munkásságát Angliába és Franciaországba. Gyermek- és felnőttkori poszttraumatikus zavarok, háborús helyzetek, illetve a magas stresszel járó élethelyzetek területére specializálódott.

Ariel_Giaretto.png

Ariel Giarretto

A képzés 2. évét Ariel Giarretto SEP, LMFT, MS tartja. SE kiképző, szomatikus szex edukátor.

Oaklandben, Kaliforniában van a bázisa, és szenior kiképzőként világszerte tart képzéseket szakemberek számára. Több, mint 20 éve dolgozik a test-fókuszú traumafeldolgozás világában.

Abi.png

Abi Blakeslee

A Haladó évet Abi Blakeslee SEP, CMT, LMFT, Ph.D tartja, aki SE Oktató, és a Somatic Experiencing Trauma Institute Kiképző tagja.

Jelenleg Bozemánban, Montánában él a férjével, 2 fiával és lányával. Peter Levinnel gyakran dolgoznak együtt, jelenleg is 2 workshopot tartanak az USA-ban.

5ce1c45e04420-bpfull.png

Ursula

Funke-Kaiser

A német képzés Kiképzője, SETI faculty tag. Magyarországon ebben az évben a Bevezető Workshopokon találkozhatsz vele.

Anki_Karr.jpg

Anki Karr

A képzés Szenior Asszisztense, a teljes 3 évre a csapatunk tagja.

Peter Levine-nel való találkozása után szakmai életében a Somatic Experiencing-gel folytatott trauma terápia vette át a fókuszt. Peter Levine-nel több képzés vezetésében is együtt dolgozott Németországban, Svájcban, Dániában és Izraelben, Németországban pedig a 3 éves Szakmai Képzés Kiképző tanára.

Anki Szingapúrban él és több, mint 15 éve dolgozik pszichoterapeuta magánpraxisában- sok éve foglalkoztatja, hogy emberi lényként miként tudunk fejlődni, növekedni.

Kik vagyunk mi?

Kovács Eszter

Építészként kezdett dolgozni, majd figyelme egyre inkább a belső otthon megteremtése felé vándorolt.

A Somatic Experiencing megtapasztalása inspirálta az SE Hungary megalapítására, és azon dolgozik, hogy az ez által megismert szakemberek tudását hazahozhassa, és itthon is elérhetővé tegye Peter Levine munkásságát.

Eszter amikor nem a képzést szervezi, agyagozik és  szeret nagyokat sétálni Leon kutyájával a közeli erdőkben.

Mag Anikó

Integrál szemléletű tanácsadó, mentor, mentálhigiénés szakember és lobbista (többek között). Ember, nő, társ, mostohaanya, barát, segítő foglalkozású, tánc-rajongó.

 

Németországi, ‘Heilpraktikerin für Psychotherapie’ állami vizsgámra készülve ismerkedtem meg az SE módszerével, s kezdem azt tanulni az első magyar képzés keretében 2021-ben. Hálás és boldog vagyok, hogy fordítói, lektori munkámmal hozzájárulhatok az első magyarországi SE képzés létrejöttéhez.

 

Amikor nem dolgozom, nagyon szeretek a természetben lenni és töltődni, táncolni, kreatív kézműves dolgokkal szöszölni.

Németh Ákos

Vállalatok, vezetők, civil szervezetek, művészek és magánemberek képzésével, fejlesztésével foglalkozom időm nagy részében szervezetfejlesztő, testtudat-tréner és coach minőségekben.

 

Egy megállíthatatlan optimista realista vitalista természet imádó vagyok, akinek szinte lehetetlen elvenni a jókedvét, az optimizmusát és a hitét.

 

Nagyon örömmel támogathatom az SE itthoni ismertségét , nagyon fontosnak tartom, hogy ez a kiváló módszertan eljuthasson mindazokhoz, akiknek segítséget jelenthet!

Kapcsolat

Székhely: 1111 Budapest, Budafoki út 10A.

  • Facebook
  • YouTube