top of page

Ursula Funke-Kaiser

SEP Kiképző, SETI ( Somatic Experiencing Trauma Institute) Faculty tagja, HPP

5ce1c45e04420-bpfull.png

Ursula Funke-Kaiser jogot tanult, és jónéhány évig bíróként dolgozott, mielőtt megkezdte test és légzés-terápiás, illetve művészetterápiás (ki)képzését, valamint  csillapíthatatlan érdeklődését követve Jungiánus pszichoterápiás képzését. Pszichoterápiára szakosodott természetgyógyász. 

Peter Levine-nel való találkozása után szakmai életében a Somatic Experiencing-gel folytatott trauma terápia vette át a fókuszt. Peter Levine-nel több képzés vezetésében is együtt dolgozott Németországban, Svájcban, Dániában és Izraelben, Németországban pedig a 3 éves Szakmai Képzés Kiképző tanára.

Ursula korábban a Német Somatic Experiencing Szövetség elnökségi tagja volt, és kiemelten fontos számára az SE módszer ismertségének terjesztése az egészségügyi ellátásban. Stuttgartban saját praxisát viszi, mivel  kifejezetten hasznosnak tartja a saját kliensekkel folytatott munkát a módszer oktatása során. Korábban egy pszichoterápiás kórházat, családsegítő központot, és szakmai kiképző központot üzemeltető egyesület elnöke is volt. Zen gyakorló a Sanbo-Kyodan zen hagyományban és a Test-fókuszú Pszichoterapeuták Európai Egyesületének tagja. A nonduális tudatosság rendszeres gyakorlója, tanára Peter Fenner.

bottom of page