top of page

Anki Karr

SEP, pszichoterapeuta

Anki_Karr.jpg

Anki Szingapúrban él és több, mint 15 éve dolgozik pszichoterapeuta magánpraxisában- sok éve foglalkoztatja, hogy emberi lényként miként tudunk fejlődni, növekedni. Egyéni és csoport terápiában egyaránt járatos, valamint drog- és alkohol függőségek kezelésében is rengeteg tapasztalatot szerzett.

Sokat dolgozott együtt a helyi önkormányzattal és számos magánszervezettel. Több szemináriumot és munkacsoportot facilitált iskolákban tanárok számára, illetve közjóléti részlegeknek . Több iskola és rehabilitációs központ menedzsere volt. 

2010-ben szerezte meg az SEP bizonyítványt és azóta Svédországban, Norvégiában, Tajvanon, Angliában és Ausztráliában is asszisztált képzéseken.

Kathy Kain Érintés terápiájában, családállításban, a 12 lépés programban (rehabilitációs program felépülő függők számára), Bodydynamic-ban képződött, David Berceli TRE módszertanában pedig a 2-es szintre ért. NARM practitioner, képzését Dr. Larry Hellerrnél végezte. Jelenleg az Aline La Pierre-féle ‘Neuroaffektív Érintés’ módszerben képződik. Számos továbbképzésen vett részt, mint pl. Dr. Peter Levine: Energiaforrások, Diane Pool Heller: Dare módszertanának néhány modulja, illetve a ‘Szégyen és bűntudat’ Dr. Larry Hellerrel. Skandináviából Szingapúrba  költözött és aktív magánpraxist tart fenn. Az SE közösség iránti elkötelezettsége töretlen. Szabadidejében szeret utazni, olvasni, és olyan dolgokkal foglalkozni, melyek belső jóllétét támogatják.

bottom of page