top of page

Elspeth Messenger

SEP, pszichoterapeuta

EM SE Biog Hungary 2021.jpg

Az Edinburgh-i Egyetemen a hallgatókkal, Svédországban cégekkel, vállalkozásokkal, Nigériában pedig állami egészségügyi képzésekben szerzett munka tapasztalatokat. Először pszichoterapeutaként, majd egyéni és csoport tanácsadó/ pszichoterapeuta szupervizorként képződött. Saját tapasztalatként tanulta meg, hogy a trauma speciális támogatást igényel. Jelenleg privát praxisában dolgozik Edinburgh-ban, illetve online. 

Munkája során az SE-t integrálja a Neuroaffective Touch-csal és Kathy Kain Touch Training-jével annak érdekében, hogy klienseit fejlődési és egyéb traumájukban támogatni tudja. Mindkét módszer mélyítette azt a gyógyítási potenciált, mely személyes tapasztalatait, illetve professzionális praxisát gazdagítja.

"Imádok SE képzéseken asszisztálni és nagy öröm számomra, hogy ezt a világ számos országában tehettem már meg eddig, illetve, hogy most Magyarországon lehetek a csapat tagja." 

Egyes szintű szenior asszisztens, ami azt jelenti, hogy minden képzési szinttel végezhet esetmegbeszélést, illetve kiscsoportos esetmegbeszéléseken társ-facilitálhat.

 

"Öröm számomra a hallgatókkal való munka - támogatni benneteket a tanulásban, a fejlődésben és mindközben néhány kivételes embert is megismerhetek.

Imádom látni, ahogyan az emberek “visszakapják a szívüket”, azaz nagyobb szabadságra találnak az életükben félelem és szégyen nélkül, nyugodtabban élnek és jobban tudják élvezni a saját életüket, új, az életet támogató döntéseket hoznak és újra játékosak lesznek."

bottom of page