top of page

Kavi Alessandro Gemin

CO, MT, RCST, BCST, SEP

SEP Kiképző, SETI ( Somatic Experiencing Trauma Institute) Faculty tag

blue small 3.jpeg

Oszteopata és kranioszakrális képző, Kavi a International Institute for Craniosacral Balancing® tanára és társigazgatója, és a Somatic Experiencing® kiképző tagja.

Kavi Gemin 1984-ben szerezte bölcsész diplomáját   az Istituto d’Arte in Florence-ben, Olaszországban, majd éveken keresztül  designerként és művészeti tanárként dolgozott. Később, művészetterapeuta képzése után felnőttekkel, gyermekekkel és fizikailag vagy mentálisan sérült emberekkel foglalkozott. erapeuta képzését számos szomatikus módszertannal bővítette, mint a tradicionális masszázs, mélyszöveti munka (deep tissue work), ayurvédikus masszázs, és kranioszakrális biodinamika. Oszteopata végzettségét a Canadian College of Osteopathy-ban szerezte meg.

További tanulmányai között szerepel az NLP, belső gyermek munka, társfüggőség és fejlődés pszichológia. Pre- és perinatális terapeuta diplomáját Ray Castellino-nál szerezte Kaliforniában, USA és születési folyamat workshopokat vezet. Rendszerközpontú Terápiában (System Centered Therapy®) is képződött, amely egy Yvonne Agazarian által kifejlesztett módszer a rendszerekkel és csoportdinamikával való munkavégzéshez. Kavi a svájci SVEB Egyesületnél szerezte felnőttképző és felnőttek edukáció tanúsítványát.  Teljes időben tanít világszerte , szeret különböző kultúrákat és nyelv csoportokat megismerni.

Kavi vonzalma a Somatic Experiencing® iránt arra sarkallta, hogy Peter Levine-től tanuljon és 2001-ben megszerezte SEP tanúsítványát. Azóta asszisztál és szupervizál Somatic Experiencing® hallgatókat, leginkább Olaszországban - mélyítve és integrálva ezzel a módszertan megértését (önmagában). Az SE alapelvei teljes mértékben integráltak az általa tanítottakban, illetve szomatikus terapeutaként végzett kezeléseiben.

 

Az SE módszertan tanáraként Kavi az anatómia, a fiziológia és a neurobiológia terén megszerzett tudását és irántuk való rajongását osztja meg csoportjaiban - tisztán, szenvedéllyel és kreativitással.

bottom of page