top of page

Maggie Kline

Maggie Kline, Család Terapeuta, Iskola Pszichológus, Somatic Experiencing Nemzetközi Kiképző Testület Tagja és Peter Levine szerzőtársa.

Copy+of+MaggieHEADSHOT2011+copy+2.jpg

Maggie Kline párkapcsolati-, család- és gyermekterapeuta (LMFT) több mint 35 éve. A Somatic Experiencinget egyéni és párterápiában alkalmazza.

Maggie amikor gyermekekkel és tinédzserekkel dolgozik, az SE-t álommunkával, művészeti elemekkel és játékkal integrálja. Szenior Kiképző a Somatic Experiencing Trauma Institute-nál (www.traumahealing.com) és rendszeresen tanít az Egyesült Államokban, Ázsiában és Ausztráliában.

Gyermekekkel foglalkozó szakemberek számára megalkotta a “Tudatos Kapcsolódás” és az “SE gyermekeknek“ workshopokat.

Társszerzője a következő könyveknek: Nem fog örökké fájni — Hogyan vezesd át gyermeket a traumán (It Won’t Hurt Forever — Guiding Your Child through Trauma - Mothering Magazine, Jan - Feb 2002), Trauma a Gyermek Szemével — Felébreszteni a Gyógyulás Természetes Csodáját (Trauma through a Child’s Eyes — Awakening the Ordinary Miracle of Healing, North Atlantic, Berkeley 2007) és Tedd Gyermekeid Traumaállóvá — Egy szülői kalaúz az Önbizalom, Öröm és Reziliencia elültetéséhez (Trauma Proofing Your Kids — A Parent’s Guide to Instilling Confidence, Joy and Resilience, North Atlantic, Berkeley, 2008) Mindegyiket Peter Levinnel közösen.

bottom of page