top of page

Zlata Koštejnová

SEP

Zlata.jpg

Zlata 2013 óta SEP és azóta tagja a Cseh Köztársaság asszisztensi csapatának. Asszisztál a zágrábi SE képzésben is. A Cseh Somatic Experiencing Egyesület társalapítója és jelenlegi elnöke, illetve a Somatic Experiencing Európai Egyesületének (EASE) tagja. 

Szakmai háttere: szociálpedagógiai egyetemi diploma és közigazgatási egyetemi diploma (szociálpolitika fókusszal). A szupervizori képzése utolsó évében van.

Egyéb elvégzett képzések és kompetenciák: kranioszakrális terápia (posztgraduális képzés Bhadrena Tschumi Gemin-nel, Giorgia Milne-vel és Charles Ridley-vel), Emotion Aid® facilitátor, krízisintervenció, disszociatív zavarok kezelése (Kathy Steele), ego state terápia (Maggie Phillips), gyermekkori traumával való munka (Maggie Kline), prenatális és perinatális traumával való munka (Reneé Portgieter), Energy Fields továbbképzés és Ősök és fejlődési trauma Peter Levine-nel.

Gyerekekkel és tinédzserekkel is van tapasztalata tanárként, mostanra pedig saját magánpraxisában dolgozik együtt felnőttekkel és gyerekekkel. A Cseh Köztársaságban szervez workshop-okat Maggie Kline-nal, illetve az EmotionAid®-et is én viszi hazájában.

"Hiszem, hogy az SE a világ meggyógyításának módja. "

bottom of page