SE     Bevezető Workshop

Kavi Geminivel

2022. augusztus 27-28.

online

Ezt a hétvégi workshop alatt olyan készségeket és eszközöket kínálunk, melyeket a résztvevők azonnal - mind magán, mind szakmai területen - alkalmazhatnak az önszabályozás támogatására, illetve a diszregulált idegrendszer tüneteinek enyhítésére.

Kavi-portrét-žlutější-500x500-1_edited.jpg
30%

A készségeket saját élményű  gyakorlatok, bemutatók , és elmélet segítségével építjük fel, hogy biztonságos eszköztárat kínálhassunk a diszregulációval való munkához.

A Somatic ExperiencingⓇ egy új és reményteli megvilágításban szemléli a traumát. Az emberre úgy tekint, mint egy kivételes lényre, mely ösztönös gyógyulási képességgel van felruházva, s ezt a képességet hasznosítani, használni képes intellektuális lény is egyben. Azt a sok fejtörést okozó kérdést teszi fel és válaszolja meg, hogy vajon hogy lehetséges az, hogy a vadon élő állatok, bár gyakran vannak életveszélyben, mégis ritkán traumatizálódnak. Az emberi trauma misztériumát felfedhetjük, ha megértjük a vadon élő állatok belső működését, mely gyakorlatilag immunissá teszi őket a traumatikus tünetekre.

A Somatic ExperiencingⓇ egy természetes megközelítés a poszttraumatikus stressz feldolgozására. Azon a megfigyelésen alapszik, ahogyan a vadon élő állatok képesek szabályozni és semlegesíteni a gyakran megtapasztalt magas stressz szintet anélkül, hogy hosszútávú bénító hatásoktól szenvedjenek - olyanoktól, melyeket az emberek hasonló fenyegető helyzetekben átélnek.

A workshopot Kavi Gemini tartja, aki az anatómia, a fiziológia és a neurobiológia terén megszerzett tudását és irántuk való rajongását osztja meg csoportjaiban - tisztasággal, szenvedéllyel és kreativitással.

 A workshop elmélet, előadás és sajátélményű gyakorlatok kombinációja, és a következő témákat érinti:

Screenshot_2020-03-01_About_1_—_SOS_Inte
  1. A trauma definíciója SE nézőpontból

  2. Mi az SE és miben különbözik más módszerektől?

  3.  Alap koncepciók és SE alapelvek

  4. Az autonóm idegrendszer és a fiziológiai kapcsolat a pszichológiához

  5. Reziliencia és önszabályozás

  6. Fő készségek és csoportban gyakorlás 

  7. Bemutatók és videók

  8. Sajátélményű  gyakorlatok

A kérdésekre hagyunk elegendő időt.  A workshop angol nyelven folyik , magyar tolmácsolással.

Bevezető Workshop ára

1 hetes rendkívüli, 30%-os kedvezmény: 59 500 Ft (június 1-ig)

Korai kedvezményes ár július 11-ig.: 75 000 Ft

Teljes ár július 11. után: 85 000 Ft 

Azok, akik szeretnék tovább mélyíteni SE tudásukat, ez a bevezető workshop teljesíti az előfeltételét a 3 éves képzésnek, és világszerte szinte az összes SE Kiképző Szervezetnél elfogadják. A workshop után Kavi előadásának egy pdf vázlatát minden résztvevőnek átküldjük, hogy a hétvége során az elhangzottakra fókuszálhass jegyzetelés helyett. 

Legyél kényelmes öltözetben, és hozd magaddal a kíváncsiságod!