top of page

Ariel Giarretto

A képzés kezdő évének 2., és középső évének 1. modulját Ariel Giarretto SEP, LMFT, MS, SE kiképző tartja.

Ariel_Giaretto.png

Ariel több, mint 20 éve dolgozik a test-fókuszú traumafeldolgozás világában. Szenior kiképző a Somatic Experiencing Trauma Institute-nál és világszerte tart  képzéseket szakembereknek. A 90’-es években az Esalen Intézetben dolgozott és azóta foglalkoztatja a tudatos szexualitás. Tucatnyi  szomatikus tanártól tanult és hivatalos szomatikus szex edukátor.

Széleskörűen képzett a születés előtti, és perinatális pszichológiában, a gyermekkori fejlődési traumákban, mindemellett pedig éveken át dúlaként önkénteskedett. Magán praxisában olyan egyénekkel és párokkal foglalkozik, akik szexuális gyógyulásra és magánéletük kiteljesítésére vágynak, beleértve férfiakat, LGBTQ személyeket, illetve  olyanokat is, akik alacsony libidóval, vagy meddőséggel küszködnek, esetleg szexuális bántalmazást, traumatikus születést, vagy invazív kórházi eljárást éltek át.

 

Ariel rendkívül elhivatott azzal kapcsolatosan, hogy támogassa az egyént a könnyedség testében való megtapasztalásában, illetve a szégyen és a hosszantartó, intergenerációs szexuális trauma sebeinek gyógyításában.

Praxisa Oaklandben, Kaliforniában van, és egyéni konzultációra minden szinten jogosult és elérhető. A szexualitásra, illetve  szexuális erőszakra fókuszáló webinárokról és csoportos konzultációkról további információt a weboldalán találsz: www.fullembodiment.org.

bottom of page